Litoral 2019

BEACH ORDERING SYSTEM

Download server

 TUTORIAL VIDEO  

Sistem reomandat: Windows 10 x64, Intel i5, 16GB RAM

Sistem minim: Windows 8, 8 GBRAM
  IMPORTANT: parola initiala pentru setari este 12345 dupa ce efectuati setarile schimati-o
   Acest program va inceta sa functioneze gratuit la data de 01 August 2019. Daca doriti sa il pastrati, pretul pentru sezonul 2019 este de 100 euro. Incepand din 2020 pretul este de 300 eur/sezon. Contactati-ne la telefon 0735223533 si veti primi pe mail un fisier care deblocheaza softul.

   Instructiuni instalare:
   Instalati-l pe harddisk (oriunde). ESTE IMPORTANT CA NUMELE DIRECTORULUI IN CARE IL INSTALATI SA NU CONTINA SPATII. (de exemplu "POSBOS2019" e ok, "POS BOS 2019" nu e ok.) Lansati programul "bos.exe" Completati formularul si apasati butonul "Trimite".
De indata ce apasati butonul "Trimite" browserul salveaza un fisier cu numele "hash". Acesta trebuie copiat in directorul "www". De exemplu daca aveti programul instalat in "C:\BOS" copiati fisierul "hash" in "C:\BOS\www\" (suprascrieti când va intreaba)
   Cum il setezi:
   Pentru inceput e indicat (dar nu necesar) sa urmaresti filmul cu un scurt tutorial de pe site-ul https://BeachOS.ro.
Daca va "jucati" cu setarile cateva minute va veti da seama cum functioneaza. Nu va temeti..nu aveti ce sa stricati :).
Casa de marcat:
Datecs: configurati driverul casei de marcat sa citeasca fisierul CashFile.inp din "BOS\inp" ... de ex: "C:\BOS\inp"
Daca nu doriti sa il setati dvs. putem face noi instalarea completa, inclusiv cu introducerea produselor din meniu, contra cost (100 euro).
Daca doriti doar un Demo cu instalarea / functionarea programului o facem GRATUIT. Contactati-ne pe email sau telefonic la: